Loader

1r Congrés GEIC

5 d’abril de 2025 — Tarragona

Ponents de referència

Durant la jornada, tindreu l’oportunitat de gaudir de les ponències de 7 referents en l’àmbit educatiu

Imma Estivill
Imma Estivill

Màster en psicologia industrial, empresària i directora de formació d’adults durant 31 anys. Consultora en RRHH per 18 anys. Advocada de l’associacionisme i presidenta de diverses organitzacions. Ha dirigit línies d’actuació en formació i reciclatge laboral, definint estratègies segons necessitats del mercat.

De 10 a 10.45 h Ponència: “Gestionar la diversitat per a aconseguir un equip d’alt rendiment”
Adreçada a direcció i gerència

Tasio Cao
Tasio Cao

Professor d’anglès i d’història, escriptor i expert en l’ensenyament d’idiomes amb atenció a la diversitat. Autor d’Eines pràctiques per ensenyar anglès a acadèmies, utilitza l’experiència en teatre i cant per incorporar tècniques expressives que fan de l’aprenentatge un procés dinàmic i enriquidor per a estudiants i docents.

De 10 a 10.45 h Ponència “Neurodiversity in the English Classroom. Practical Tools”
Adreçada a professorat

Ignacio De la Calzada
Ignacio De la Calzada

Conegut com “Un Tío Legal”, és un advocat laboralista amb més de 11 anys d’experiència. Creador de contingut jurídic en xarxes socials, ofereix assessorament sobre drets laborals i seguretat social. És reconegut per la seva capacitat de comunicar conceptes legals de manera clara i accessible.

D’11.15 a 12 h Ponència “Retos legales y laborales del sector de la formación no reglada”
Adreçada a direcció i gerència

Jordi Ingerto
Jordi Ingerto

Expert en enginyeria informàtica i màrqueting, lidera una consultoria d’IA on assessora empreses en estratègies ètiques i eficients. Professor de transformació digital, treballa per fer la tecnologia comprensible i útil. Apassionat per la innovació, impulsa l’ús de la tecnologia per millorar competitivitat i eficiència.

D’11.15 a 12 h “IA a l’ensenyament: eines que faciliten, no substitueixen”
Adreçada a professorat

Beatriz Quintero
Beatriz Quintero

Estratega digital i fundadora de Colores Agencia, ajuda marques i emprenedors a transformar les seves xarxes socials en espais de connexió i d’impacte. Recolza el contingut autèntic que atrau clients sense semblar publicitat invasiva. Avui compartirà com convertir Instagram en una eina poderosa per fer créixer el vostre negoci.

De 12.15 a 13 h Ponència “Repeat after me: Hay que estar en redes sociales (y hacerlo bien)”
Adreçada a direcció i gerència

Gemma Calmet
Gemma Calmet

És psicòloga col·legiada, psicoterapeuta i coach acreditada internacionalment. Directora del programa d’educació emocional L’illa i de GCPC, cofundadora del concurs de fotografia FOCUS+. Amb 15 anys d’experiència, ha desenvolupat programes d’intel·ligència emocional i coaching aplicat a l’ensenyament.

De 12.15 a 13 h Ponència “Enganxa’ls a l’aprenentatge: estratègies neuroeducatives per a una aula motivada”
Adreçada a professorat

Simon Brampton
Simon Brampton

Director d’Idiomas Advantages des de 2004, i psicòleg graduat amb dos màsters, ha ensenyat anglès des de 1989. Expert en formació per a CEOs i ponent en conferències, és autor de llibres sobre aprenentatge d’idiomes. Parla 5 idiomes, toca la guitarra i comparteix la vida amb el seu fill i el seu gat, tots dos trilingües, com ell es descriu amb humor.

De 13.15 a 14 h Ponència “Lo que me hubiera gustado saber cuando entré en el sector de los idiomas en 1989”
Adreçada a direcció, gerència i professorat

Cronograma

De 9 a 9.45 h Recollida de credencials i cafè

De 9.45 a 10 h Benvinguda

De 10 a 14 h Ponències i networking

De 14 a 14.15 h Cloenda

De 14.15 a 15.30 h Dinar tipus còctel

Quins espais trobaràs al congrés?

Un entorn ideal

L’H10 Imperial Tarraco, situat al cor històric de Tarragona i amb espectaculars vistes al mar, serà una ubicació privilegiada per al Congrés del Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya. Les seves elegants sales amb grans finestrals i panoràmiques del Mediterrani seran el marc ideal per a les activitats i sessions professionals, creant un ambient inspirador i únic. A més, la magnífica piscina de l’hotel, envoltada d’un ambient relaxat i modern, acollirà el dinar còctel, una oportunitat perfecta per combinar el networking amb el gaudi d’una experiència gastronòmica a l’aire lliure i amb el mar com a teló de fons. Aquest escenari mediterrani farà d’aquest congrés una experiència memorable per a tots els assistents.

CÒCTEL

Ametlles salades
Cruixent d’arròs i algues
Encenalls de fuet
Focaccia de pesto, cirerol i olives
Con de brandada de bacallà
Gaspatxo de maduixa i oli d’alfàbrega
Torrades cruixents de rosbif, ceba
caramel·litzada i formatge brie
Filipí de formatge trufat
Cruixent de parmesà, poma i foie
Ceviche de xampinyons i coco
Ceviche de llagostins amb llet de tigre i curri
Pita vegana amb maionesa de coriandre
Hummus d’oliva Kalamata

Mini caneló de codillo i foie
Brioix de costella BBQ i salsa cheddar
Croquetes de gamba i sriracha
Twister de llagostí
Broqueta de fruita
Carrot cake

Cafès i infusions

CELLER:
Aigües, refrescos, cervesa
Vi blanc Cigonyes (DO Empordà)
Vi negre Finca Cucó (DO Montsant)
Cava Perelada Brut Reserva

PATROCINADORS

Acadesoft · Audicon Security · Aula Emi · Brandy&Co · Cambridge University Press and Assessment · CanonBCN22@ · Eli Exams · Englody · Great Little People · HES Idiomas · Oxford University Press · Pearson · Trinity College London

 

INSCRIPCIONS

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet